kontakty
> Aktuality>Charity Golf party

Charity Golf party

Dne 28.5.2016 se konala v rámci charitativního golfového turnaje večerní Charity golf party ve slavnostním sále karlovarského Grandhotelu Pupp.

Při této slavnostní příležitosti byl představen nový tvar EYE, jehož autorem je akademický sochař Jiří Laštovička a nyní se tento porcelánový soubor vyrábí v porcelánce Thun 1794 a.s.. Charakteristika tvarového řešení EYE vychází ze základních geometrických obrazců a tvarů. V případě plochých výrobků je to kompilace čtverce a kruhu, u výrobků dutých pak válec a kvádr. Dvě zaoblené křivky vymezující plochu talíře mohou evokovat tvar oka - odtud pochází název nového souboru EYE.

Pro tuto charitativní akci byl vyroben speciální jedinečný soubor pod názvem GOLDENEYE, pro který byly inspirací slavné "bondovky" - konkrétně v pořadí 17. film o Jamesi Bondovi. Tento exkluzivní tvar plošně pokrytý zlatým dekorem byl během večera vydražen za úctyhodných 100.000 Kč.

Již tradičně přinesla mj. Charity golf party další finanční prostředky pro Nadaci Pomocné tlapky - organizace zaměřující se na výcvik slepeckých psů, Domov Sue Ryder - nadace na pomoc seniorům , Nadace Pohyb bez pomoci - zřízená Doc. PaedDr. Pavlem Kolářem a malého Martínka Pokladníka - chlapce s cystickou fibrozou, v celkové částce 1.771.000 Kč.

Dražbou a celým večerem provázel oblíbený Marek Eben, organizačně celou akci zajišťuje GolfResort Karlovy Vary.
http://www.golfresort.cz/cz/info/116-charity-golf-party-2016.html

Thun 1794 a.s. Tovární 242, 362 25 Nová Role

Telefon: +420 353 410 111 |  e-mail: thun@thun.cz